Meest gestelde vragen

G-loves FAQ > Meest gestelde vragen


Wat maakt de grip van G-Loves nou zo bijzonder?

Onze hi- tech grip maakt G -Loves de meest unieke training handschoen ter wereld. De grip is van een geweven anti-slip en op maat gemaakt siliconen materiaal, dit is exclusief gemaakt door G- Loves. Wij hebben deze formule ontworpen en zijn de enigen die dit hebben. Dit materiaal zorgt voor zeer veel grip en zal deze grip gedurende de gehele levensduur van het product blijven behouden. De Sliconen laag (griplaag) is erg dun, zodat het geen extra gewicht zal toevoegen aan je training. En omdat we aan alles gedacht hebben! Het materiaal is hypoallergeen, anti - bacterieel en anti- microbieel! Waarom kiezen voor G-Loves

Waar zijn wrist wraps voor en hoe kan ik ze gebruiken?

Wanneer je deelneemt aan onder andere gewichtheffen is het belangrijk om je polsen te beschermen tegen letsel. De wrist wraps draag je rond je polsen om de pezen in je polsen en de spieren in je onderarm te beschermen en om je op de juiste spiergroep te focusssen tijdens het sporten. Wrist wraps houden je polsen recht en helpen de druk op de pezen van de armen te verminderen. Je kunt ze gebruiken voor alle activiteiten die zorgen voor druk op de polsen. Onze premium wrist wraps bieden je absoluut de beste hand kracht en ondersteuning die mogelijk is. Elk pakketje bestaat uit twee wrist wraps (één voor elke pols). Ze zijn 7,60cm breed en 30,50cm lang. Je wikkelt ze 1.5 tot 3x om je polsen, dit kun je naar wens aanpassen, afhankelijk van de hoeveelheid ondersteuning die je nodig hebt . Het gebruik van de wrist wraps is eenvoudig en handig, binnen enkele seconde zitten ze rond je polsen.

Hoeveel wrist wraps komen er in één pakketje?

De wrist wraps net als de fitness handschoenen worden geleverd per 2 stuks, dus als paar.

Bieden jullie fitness handschoenen ondersteuning voor de polsen?

Onze fitness handschoenen bieden minimale pols ondersteuning. Als je op zoek bent naar pols ondersteuning, bekijk dan onze collectie wrist wraps. Deze functionele en modieuze G-loves wrist wraps geven extra ondersteuning aan de polsen om je training tot een hoger niveau te tillen. Van gewichtheffen, CrossFit tot aan onder andere Yoga…, polsbanden beschermen de pezen en spieren in de handen, polsen en onderarmen. Gebruik wrist wraps met of zonder je favoriete paar G-loves fitness handschoenen... ← Naar de collectie Wrist wraps

Zijn jullie fitness handschoenen opgevuld in de palmen?

Ja, onze fitness handschoenen zijn licht opgevuld. De fitness handschoen is er voor bescherming tegen vermoeidheid van de hand en om eelt te voorkomen. Onze palm pads zijn dik genoeg om te beschermen, maar toch dun genoeg om de gewichten te voelen. Het draait allemaal om het maken van die mind-body verbinding. Mocht je behoefte hebben aan minder of meer opvulling? Laat het ons weten, ons doel is om je gelukkig te maken en te helpen waar we kunnen.

Hoe maak je handschoenen en wrist wraps schoon?

Voor het verwijderen van vuil en vlekken van de G-loves fitness handschoenen en wrist wraps adviseren wij een spons en warm water. Om geur uit de handschoen te verwijderen kun je ze 20 tot 40 minuten laten liggen in een klein beetje vlekken verwijderaar of wasmiddel. De Handschoentjes en wrist wraps mogen ook in de wasmaschine op een handwasprogramma. Let op dat je koud water gebruikt en ze plat legt om te drogen.

Maken jullie ook G-loves met een eigen ontwerp?

Jazeker, wij houden ervan jouw ‘droom G-loves’ te creëren. Wij kunnen al onze kleuren en patronen combineren met één van onze afwerkingen. Wij kunnen ook op maat gemaakte patronen, logo’s en/ of foto’s toevoegen, zodat een geheel eigen ontwerp ontstaat. Om een offerte van jouw droom handschoen te ontvangen, neem a.u.b. contact met ons op via info@G-loves.nl.