LEVERTIJD EN BEZORGEN

Leveren jullie ook aan België en Duitsland?
Ja, wij leveren ook aan België en Duitsland en ook naar deze landen zijn de verzendkosten gratis.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Een artikel uit voorraad is meestal binnen 1 en maximaal 3 werkdagen na ontvangst betaling in huis. Bij elk artikel staat duidelijk vermeld of het voorradig is of niet. Is een artikel niet op voorraad, dan dient u rekening te houden met een langere levertijd. U kunt ons ook altijd even een mailtje sturen om meer informatie te vragen. Wij antwoorden altijd zo snel mogelijk. 

Hoe worden mijn artikelen verzonden?
Wij verzenden met TNT post. Dit betekent veelal dat u uw bestelling na verzending de volgende dag in huis hebt. Wij sturen u een e-mail als uw betaling binnen is en een e-mail als uw bestelling verzonden is.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?
De meeste leveringen komen via de brievenbus. Besteld u meerdere stuks dan word het als pakketje verstuurd, deze pakketten worden op werkdagen en zaterdag bezorgd door TNT Pakketservice. Als u niet thuis bent op het moment van aflevering en het pakje niet bij de buren kan worden afgegeven, dan krijgt u daar bericht van door de brievenbus en probeert TNT het pakketje de volgende dag opnieuw aan te bieden. Kan TNT het niet binnen 2 pogingen afleveren is het pakket nog 3 weken op te halen bij een TNT servicepunt bij u in de buurt.

TIP: U kunt een ander afleveradres (bijv. van uw werk) opgeven!


vergelijk 0