RUILEN OF RETOURNEREN

Wij doen er alles aan om u goed te informeren over onze artikelen, zodat alles aan uw verwachtingen voldoet. Bent u onverhoopt toch niet tevreden, dan kunt u zonder opgaaf van rede binnen 14 dagen na ontvangst de retourzending per mail aanmelden. Vervolgens heeft u nog 14 dagen om de retourzending te versturen naar het volgende adres;  

G-Loves
Schachtstraat 4
6163LJ Geleen
Nederland

Gelieve ons hiervan van te voren op de hoogte te stellen d.m.v. een mail naar info@g-loves.nl 
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant. De kosten voor het versturen van een brievenbuspakje met track & trace bedragen €3.50 per pakketje.

In geval van een ruiling nemen wij de kosten voor het versturen van het vervangend artikel voor onze rekening. Laat ons per mail ook even weten tegen welk artikel u wenst te ruilen, dan kunnen wij deze alvast voor u reserveren. Ruilingen worden direct na ontvangst van de retourzending verwerkt, we proberen dezelfde dag nog het vervangend artikel naar u uit te sturen. U ontvangt een mailtje zodra we uw retourzending ontvangen hebben en de ruiling uitgestuurd is, zodat u weet wanneer u deze kunt verwachten.

Bij retourzendingen zullen wij altijd binnen 14 dagen nadat u de retourzending aangemeld heeft, het geheel betaalde aankoopbedrag, terugstorten op dezelfde rekening waarmee u betaald heeft.

Wij willen u vriendelijk verzoeken het onderstaand retourformulier te printen, in te vullen en samen met uw factuur met de retourzending mee te sturen. Een ruiling kunt u ook hierop aangeven;

Retourformulier downloaden

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. 

Let op. Een retourzending zal niet worden geaccepteerd, als;

  • het artikel beschadigd is door ondeugdelijk verpakken 
  • het artikel gedragen en/of gebruikt en/of gewassen is
  • u zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen
  • u de instructies niet heeft opgevolgd horende bij het artikel

vergelijk 0